İMECE’den muhteşem final


Trabzon İMECE Gençlik Spor Kulübü Derneği, bir yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetleri muhteşem bir gece ile taçlandırdı. Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen sezon finalinde birbirinden güzel türküler seslendirilirken, derneğin kız ve erkek halkoyunları ekipleri de çeşitli yörelerden sergilenen horon gösterileriyle geceye damga vurdu.
Halkoyunları denilince akla gelen derneklerin başında gelen Trabzon İMECE Gençlik Spor Kulübü Derneği, sezona muhteşem bir programla nokta koydu. Türkülerle renklenen gecedeki horon gösterileri adeta nefes kesti.
Programın sonunda erkek halkoyunları ekibi tarafından sergilenen karma gösteride, derneğin kurucusu ve onursal başkanı Hüseyin Tahmaz da yer aldı. Tahmaz adeta yıllara meydan okurcasına performansıyla ayakta alkışlandı.
Gecenin sonunda bir konuşma yapan Trabzon İMECE Gençlik Spor Kulübü Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.İsmail Demir, büyük önder Atatürk’ün “Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır” sözünü hatırlatarak, “Biz bu kadar ulvi,  bu kadar değerli bir Millete mensubuz. Ve o Milletin kültürü o kadar zengin, o kadar büyük ki. Kocaman bir kazanın içerisinde biz sizlere bir çay kaşığı ikram ettik” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.