Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Akçaabat’ımız için yeni bir dönem başlıyor. Öncelikle, şahsıma gösterdiğiniz büyük güven ve destek için hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin desteği ve güveniyle Akçaabat'ın belediye başkanı olarak yeniden seçilmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. 

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerini, demokrasimize yakışır bir olgunlukla hamdolsun ki tamamladık.  Bu seçimin galibi, demokrasimizdir, ülkemizdir, milletimizdir ve Akçaabatlı hemşerilerimdir. 

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak, seçim takviminin işlemeye başladığı ilk günden itibaren seçim sınavına yoğun bir şekilde hazırlandık. Gece gündüz demeden sahada olduk, hemşerilerimizle bir arada olduk. Hamdolsun ki 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde sizlerin destekleri, teveccühü ve güveni ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüm. 

Milletin iradesi ve demokrasinin üstünlüğünden başka hiçbir üstün güç tanımayarak her zaman olduğu yine Akçaabat’ımız için özveriyle çalışacağız.  Biliyoruz ve inanıyoruz ki Milletin iradesi sandıkta tecelli eder. Millet, uyarısını ve takdirini sandık aracılığıyla bizlere ifade eder. Her seçimde olduğu gibi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde de milletimiz hür iradesiyle sandık yolu ile mesajlarını bizlere iletmiştir. Halkımızın, hemşerilerimizin bizlere ilettiği mesajları aldık. Eksiklerimizi, eksik kaldığımız hususları, yapmamız gerekenleri analiz ederek yeni bir strateji belirlemek suretiyle yapacaklarımızı belirleyecek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizlerin verdiği destek ve güven, benim için büyük bir sorumluluğu da beraberinde getiriyor. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da eser ve hizmet siyasetimizle farkımızı ortaya koyacağız. Akçaabat’ımızın daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent olması için yine yeniden hep birlikte çalışacağız. 

Akçaabat'ın her bir köşesinde, her bir bireyin refahı ve mutluluğu için ilk günkü azimle, aynı heyecanla ve aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Akçaabat’ımızda devam eden işlerimizi tamamlayacağız, seçim vaatlerimizi gerçekleştireceğiz, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten ilk hamle… Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten ilk hamle…

Seçim sürecinde gösterdiğiniz ilgi ve desteği hiçbir zaman unutmayacağım.  Vatandaşlık haklarını kullanarak sandıklara oylarıyla güç veren her bir hemşerime teşekkür ediyor; şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. 

Bu yolculukta tek başıma değil, sizlerin güçlü desteği ve inancıyla ilerledim. Bu seçim sürecinde birbirimizle fikir alışverişinde bulunurken, demokratik değerlerimize olan inancımızı bir kez daha gösterdik. Artık seçim süreci geride kaldı ve hep birlikte Akçaabat'ın geleceğini inşa etmek için kolları sıvama zamanı geldi. Birlikte çalışarak, daha yaşanabilir ve daha güzel bir Akçaabat için el ele vereceğiz. Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi