Öğretmenlerimiz yeni öğretim yılına 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü görev yaptıkları okullarda mesleki çalışmalarla başlayacak. Mesleki ve alanlarına yönelik bilgi ve becerilerinin artırılması, süreçte karşılaşılan sorunların çözümüne yönelik yeni becerilerin kazandırılması, öğrenci, veli ve çevre etkileşimlerinin geliştirilmesi amacıyla 24-28 Ağustos 2020 tarihlerinde mesleki çalışmalarını gerçekleştireceklerdir. Ayrıca yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül’e kadar okullarımızda dijital platformlar aracılığıyla eksik konuların giderilmesi amacıyla öğrencilerimize uzaktan eğitim hizmeti vereceklerdir.
​Okulların sağlıklı ve güvenle açılabilmesi için Bakanlığımızın uyarı, yönlendirme ve bilgilendirmeleri doğrultusunda çalışmalarımızı tüm personelimizle yürütmekteyiz. Sınıfların sosyal mesafeye göre ayarlanması, dezenfektan, fiziki ve sosyal yeterlilikler gibi hususlarda tüm hazırlıkları ve standartları tamamlıyoruz.
​Okullarımızda tekrar buluşma ve yüz yüze eğitime bir an önce kavuşma ümidiyle bütün eğitim çalışanlarına ve öğretmenlerimize bu süreçteki çabalarından dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı günler ve başarılı çalışmalar diliyor, 31 Ağustos itibarıyla başlayacak eğitim öğretim yılının şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.