• DOLAR 32,34 %0.18
  • EURO 35,22 %0.08
  • ALTIN 2.246,75 %0.14
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.650 %-3.31
  • ETHERIUM 3.428 %-5.52
7°

Murat Zorluoğlu Haberleri

Murat Zorluoğlu haberleri ve güncel Murat Zorluoğlu gelişmeleri, Murat Zorluoğlu ile ilgili tüm video, Murat Zorluoğlu fotoğrafları ve Murat Zorluoğlu haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, '18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bugün düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında veda etti.

GÜNDEM

Murat Zorluoğlu, büyükşehir belediye meclisine son kez başkanlık etti.Duygusal veda etti.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin mart ayı ilk toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zorluoğlu mesajında, Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin...

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106’ncı yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzon Ticaret Borsası’nı (TTB) ziyaret ederek Meclis Başkanı Nevzat Özer ve Yönetim Kurulu Başkanı ...

GÜNDEM

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

SİYASET

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor.