• DOLAR 32,37 %0.15
  • EURO 34,97 %-0.32
  • ALTIN 2.325,48 %0.22
  • BİST100 9.080 %0.00
  • BITCOIN 70.400 %0.49
  • ETHERIUM 3.580 %0.6
11°

Başkan Haberleri

Başkan haberleri ve güncel Başkan gelişmeleri, Başkan ile ilgili tüm video, Başkan fotoğrafları ve Başkan haberleri Trabzonhaber24 sitemizde


SİYASET

Çebi: "Sandık, milletin iradesinin tecelligâhıdır. Bu nedenle mevzi savunur gibi sandıklara sahip çıkacağız."

GÜNDEM

Başkent Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

TRABZONSPOR

Trabzonspor’da, Ali Sürmen’in ardından Divan Başkanı olarak görev yapacak ismin belirlenmesi için oy kullanma işlemi devam ediyor .

GÜNDEM

Ankara Vakfıkebirliler Derneği tarafından düzenlenen “Birlik ve Dayanışma Yemeğine” yoğun ilgi gösteren gurbette yaşayan hemşehrilerimiz, programa katılarak hasret giderdiler.

GÜNDEM

Trabzon’un Sürmene ilçesinde, etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle kapanan yollar Sürmene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekiplerinin yoğun çalışmaları...

SPOR

Trabzon Büyükşehir Belediyespor’un ‘Özel Sporcusu’ Batuhan Yakup Çakır, Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’na damga vurdu. 

GÜNDEM

Ortahisar Belediyesi, Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği ile Filistinli ve Gazzeli öğrencilere yönelik etkinlik gerçekleştirdi. 

TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

MHP Trabzon il başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon üniversitesini ziyaret etti.