Zorluoğlu; “Milletime Hizmet Borcum Var”

Çarşıbaşı ve Akçaabat’ta mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Zorluoğlu:

“MİLLETİME HİZMET BORCUM VAR”

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu mahalle mahalle gezerek, hemşehrilerinin gönüllerine dokunup desteklerini almak için yoğun mesai harcıyor. 

Çarşıbaşı ilçesinde bir düğün salonunda Cumhur İttifakı kapsamında MHP’den aday gösterilen Mümin Nuhoğlu’nun belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirmeyi vaat ettiği projelerin tanıtım toplantısına katılan Zorluoğlu, çoğunluğu MHP’lilerden oluşan Cumhur İttifakı mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılandı.  

AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Bahar Ayvzaoğlu ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, eski Başkan Nihat Birinci ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda konuşan Zorluoğlu, başkan seçilmesi halinde 18 ilçenin tamamına adalet ve hakkaniyetle hizmet götüreceklerini söyledi.

Çarşıbaşı’nın da büyükşehir belediyesinden hak ettiği desteği ve kaynağı alacağını belirten Zorluoğlu, Nuhoğlu’nun da – diğer ilçe belediye başkanları gibi- en yakın mesai arkadaşlarından biri olacağını kaydetti. 

Toplantının ardından Akçaabat’a geçen Zorluoğlu, Dürbinar Mahallesi’nden başladığı esnaf ziyaretlerini İstiklal Caddesi üzerinde sürdürdü. 

Daha sonra Derecik Mahallesi’ne geçen Zorluoğlu, burada kendisini coşkuyla karşılayan vatandaşlara hitabında, sandığa gidenlerin mutlaka memleketin geleceğini düşünerek oy vermesi gerektiğini söyledi.

Milletine hizmet borcu olduğunu anlatan Zorluoğlu, konuşmasının devamında özgeçmişinden ve belediye başkanı seçilirse hayata geçirmek istediği yönetim anlayışından söz ederek, belediyelerin projelerine kaynak bulunması konusunda AK Parti Trabzon milletvekilleri ve Trabzonlu bakanların önemli desteklerini alacaklarını dile getirdi. 

Özellikle kadınların, seçimlerin anahtarı olduğunu dile getiren Zorluoğlu, kadınların ve gençlerin üstün gayretleriyle seçimlerden zaferle ayrılacaklarını sözlerine ekledi. 

Akçaabat’taki temaslarını Derecik, Akçaköy ve Adacık mahalle ziyaretleriyle sürdüren Zorluoğlu, ilçede son olarak kanaat önderleri ve iş insanlarının davetli olduğu akşam yemeğine katıldı. 

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Zorluoğlu, Elazığ ve Van’dan kendisine destek olmak üzere Trabzon’a gelen iş insanları ve AK Partili dostlarıyla hasbihal ettiği toplantıyla programını sonlandırdı.