Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Açıkladı 
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık açıkladı . Geçtiğimiz günlerde aşırı yağış ve selden dolayı zarar gören ve ulaşıma kapalı olan Yomra-Özdil karayolu onarılarak hizmete girdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Tarafından Su isale hattı da yenilerek ilk suyu verildi. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın açıklaması şöyle: 
MUSTAFA BIYIK 

Yomra -Özdil Karayolu Ulaşıma Açıldı, Su Hattı Yapılarak şebekeye su verildi. 

 meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Yomra-Özdil-Oymalı Grup Yolu'nda gerekli çalışmalar tamamlanarak yol ulaşıma açılmıştır.

Sahil mahallelerimize içme suyu getiren ana isale hattında heyelan nedeniyle oluşan çelik boru arızası giderilmiştir. Heyelandan zarar gören iki ayrı su alma yapısının birinin bakımı yapılarak depoya su verilmiş, bulanıklık sorununun giderilmesiyle şebekeye su sevkiyatına başlanmıştır. İkinci su alma yapısının bakım çalışmalarına da bugün başlanmıştır. Üçüncü su alma yapısı ise TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yeniden inşa edilecektir. Bu nedenle suyun tasarruflu olarak kullanılması ciddi önem arz etmektedir.

BAŞKAN BIYIK ,

TEŞEKKÜR ETTİ 

Büyükşehir Belediyesi, Karayolları, DSİ ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarına Yomra halkı adına teşekkür ederim.