Yeni Genel Sekreter Ahmet Adanur'un Bilinmeyen Yönleri 

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur ve Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcının bilinmeyen yönleri. Birisi Trabzon Yomralı birisi Trabzon Maçka Kaymakamlığı yaptı. İkisininde ortak yanı Aynı Okulu Bitirdiler,İkisi de Kaymakam Oldu. İkisi de Çukur Operasyonunda sırt sırta vererek PKK ile çatıştılar. İkisi de Çizre'yi yeniden yarattılar. 

ONLAR KADER ARKADAŞI

 

Gazi Üniversitesini beraber okuyan iki eski dost Cizre operasyonunda beraber görev aldılar.Çukur barikat operasyonunu kahramanca yöneten  Cizreyi yeni bastan yaratan Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yeni Genelsekreteri Ahmet Adanur'a yeni görevinde başarılar diliyoruz


Polis Özel Harekatın en sevdiği iki mülki amirden  olan Alper Balcı şu an Eskisehir vali Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Cizre operasyonunda halkla olan samimiyeti gözlerden kaçmayan üç kaymakam şimdiki Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı , şuan Gümüşhane Emniyet Müdürü olan Ömer Faruk karataş ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanan Ahmet Adanur operasyon zamanı Çocuklara Çikolata dağıtırken.


Gazi