VALİ USTAOĞLU ve EMNİYET MÜDÜRÜ KATILDI

Trabzon’da da bugün Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, emniyet birimleri, öğrenciler ile birlikte farkındalık çalışması düzenlediler.
TÜM TÜRKİYE’DE 13.00 İLE 15.00 ARASINDA YAPILDI
Trabzon Atatürk Alanı’nda basın açıklaması yapan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Bugün sevgili öğrencilerimizle beraber İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda 81 ilde bir çalışma yaptık. Öncelik yayaya adlı çalışma bugün ilimizde de 13.00-15.00 saatleri arasında 33 noktada, öğrencilerimiz, polislerimiz, trafik ekiplerimizle birlikte farkındalık oluşturma adına böyle güzel bir organizasyon yaptık” dedi.

AMAÇ FARKINDALIK OLUŞTURMAK
Ustaoğlu, Ülkemiz, yıllardır trafik kazalarında çok canlar kaybetti. Bunların yaşanmaması adına bugün böyle farkındalık oluşturmak ve toplumun tüm kesimlerinin ilgisini çekelim istedik. Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda tüm illerde olduğu gibi Trabzon’da da bu organizasyonu tamamladık” ifadelerini kullandı. 

BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİLER
Konuşmaların ardından Trabzon Valisi, emniyet müdürü ve öğrencilerle birlikte tanjant yolu üzerindeki yaya geçitlerinde temsili uygulama gerçekleştirildi.