“Yaşlılarımız Bizim Baştacımızdır”
 Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Eşi Şengül Yavuz 18-24 Mart “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla Köşk Huzurevinde yaşlılarla bir araya geldi.

 Ziyarete Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz’un yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Aile ve Sosyal Politakalar İl Müdürü Ahmet Kurt ile kurum müdürleri eşlik etti.

 Yaşlılara sunulan imkanların geçmişe nazaran çok daha iyi bir durumda olduğunu belirten Vali Yücel Yavuz “Her zaman aklımızdasınız. Gerek aile gerek toplumsal yaşantımızda daima baş tacımızsınız. Sizler bizlere moral veriyorsunuz. Köşk Huzurevimizde imkanlarımız da çok iyi. Burası Türkiye’ye örnek bir tesistir. Bu imkanları daha önceden bulamıyorduk. Fiziki mekanlarımız daha da iyi olacak. Emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na da teşekkür ediyorum. Başkanımız dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i buraya getirip Köşk huzurevinin yapılması için  ikna ettiğini biliyoruz.  Buraya Türkiye genelinden ziyarete  gelen ziyaretçilere örnek uygulama olarak gösteriliyor.. Siz değerli büyüklerimize hizmet vermek bizlere onur ve gurur veriyor. Sizlerin duasını her zaman bekliyoruz. Bir ihtiyacınız, sıkıntınız olursa emriniz her zaman bekliyoruz.” dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise “Yaşlılar bizim baş tacımızdır. Her zaman büyüklerimizin yanında olmak bizim için bir vazifedir” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Yücel Yavuz ve eşi Şengül Yavuz huzurevi sakinleri tarafından hazırlanan el sanatları sergisini gezip yaşlılara çiçek dağıttılar.