Vali Yavuz 30 Ağustos Zafer Bayramını Tebrik Etti 

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 
Trabzon Valisi 30 Ağustos Zafer Bayramını Basın kuruluşlarına geçtiği Mesaj ile Kutladı .

“Bugün, tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimizin, Anadolu’da verdiği çetin Kurtuluş Savaşı mücadelesine son noktayı koyarak Cumhuriyetimizin kuruluşunu müjdelediği, büyük zaferimizin 94. yıldönümünü, birlik ve beraberlik duyguları içerisinde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla ilerleyen milletimize karşı 15 Temmuz akşamı girişilen büyük ihanette görülmüştür ki ‘30 Ağustos Ruhu’ hala yaşamaktadır. Gencinden yaşlısına tüm milletimiz, kendisini bu yolda engellemeye çalışan şer odaklarının kurduğu tuzakları engin ferasetiyle; dik ve diri duruşuyla canını ortaya koyarak bertaraf etmiş ve bir kez daha bütün dünyaya, demokrasiye olan bağlılığını ve istiklale olan sarsılmaz inancını ilan etmiştir.

 

Milletimizin birlik beraberliğini ve kardeşliğini hedef alan iç ve dış mihraklar, binlerce yıllık devlet geleneğimiz, ordumuz ve yine milletimizin yapısında mevcut olan üstün hasletler karşısında hiç şüphesiz ki başarılı olamayacak ve kahraman milletimiz kutlu yürüyüşüne devam edecektir.

 Vali Yavuz 30 Ağustos Zafer Bayramını Tebrik Etti 
 Bu duygular içerisinde; başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; hain darbe teşebbüsü ve kalleş terör saldırılarında hayatını kaybetmiş, vatanımız uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, ailelerine sabır ve metanet, gazilerimize acil şifalar dilerken 30 Ağustos Zafer Bayramımızı tebrik ediyorum.