Vali Ustaoğlu’nun Jandarma Teşkilatının 180. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Bugün, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Jandarma Teşkilatı’mızın 180. Kuruluş Yıl Dönümünü gururla kutlamaktayız.

Kurulduğu günden bu yana, köklü birikimi, tecrübesi ve fedakâr personeliyle halkımızın mutluluğu için gece gündüz demeden çalışarak onurlu bir görevi ifa eden Jandarma Teşkilatımızın  mensuplarının, bu özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak huzur ve güven içindeyiz. 

Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Jandarma Teşkilatımız; yüreğindeki vatan sevgisi, iyi eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında hukuka, adalete, insan haklarına bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehadet mertebesine erişen bütün şehitlerimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 180. Kuruluş Yıl Dönümünde Jandarma Teşkilatı personelimizi aileleriyle birlikte tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.