Vali Ustaoğlu’ndan 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı 

Valimiz İsmail Ustaoğlu’ nun “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı..,
Çağdaş dünyanın en temel insan haklarından, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan basın, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışının oluşmasına ve demokrasinin güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır. 
Kamu-vatandaş arasında önemli görev üstlenen basınımız demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kökleşmesinde önemli bir yere sahiptir. Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın; kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmeye çalışmıştır.
İlimizdeki basın yayın çalışanlarının bu sorumluluk bilinciyle yaptıkları ve yapacakları duyarlı çalışmalar şehrimizin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır. 
Bu duygu ve düşüncelerle; İlimizde faaliyette bulunan basın kuruluşlarımız başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, başarılar diliyorum”