Başkanımız mesajında şunları söyledi; “Yeni eğitim - öğretim dönemine başlamanın mutluluğunu ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız en değerli varlıklarımızdır. Değerli varlıklarımızın en iyi eğitim-öğretimi alabilmelerini sağlamak hepimizin asli görevleridir. Yaşamlarımızda ailelerimizden sonra bizleri hayata hazırlayan en önemli unsurun eğitim yuvalarımız olduğunu unutmayalım.
Çocuklarımızın, sorumluluklarının bilincinde, bilgi üreten, bilimsel, teknolojik gelişmelere açık, milli ve manevi değerlere önem veren kişiler olarak yetişebilmelerinde aldıkları eğitim ve öğretimin büyük önemi vardır.
Başarıya ulaşmak için biz velilerin okullarımızdaki yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizle el ele vermemiz gerekir. Bu nedenle imkan buldukça okullarımızı ziyaret ederek çocuklarımızın davranışlarını ve derslerini takip etmeliyiz.
Bizler belediye olarak bugüne kadar okullarımızın fiziki ihtiyaçlarına, çevre düzenlemelerine, araç ihtiyaçlarına, eğitim materyallerine ve sportif faaliyetlerine her zaman destek olduk. İnşallah bundan sonrada eğitim camiasına ve öğrencilerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz.
 İdareci, öğretmen ve öğrencilerinizin daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman yanlarında ve destekçileri olduğumuzu bilmelerini isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Dönemi'nin öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.