Ulusoy: Adayım

TTSO’nun Perşembe günü yapılacak seçimleri öncesi meslek gruplarından meclise girmeyi hedefleyen adayların çalışmaları yoğunlaştı.
Seçim günü yaklaştıkça adaylar arasında, her seçimde olduğu gibi polemikler ve tartışmalar da artmaya başladı. Sigortacıların yer aldığı 26. grupta Hülya Ulusoy’un aday olması rakiplerin tansiyonunu çıkartı. İbrahim Sertel’in, “Hülya Ulusoy’un adı kullanılarak seçime girme hazırlığı yapılıyor. Hülya Ulusoy’un bundan haberi bile yoktur” açıklamaları tepki topladı. 

Basın açıklaması yapan Hülya Ulusoy, “5 Nisan’da yapılacak olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde sigorta grubundan adaylığımı 31 Mart 2018’de yeni grup arkadaşlarımla birlikte açıklamış bulunmaktayım. Seçim çalışmaları ile ilgili o tarihe kadar hakkımda yazılı ve görsel basında çıkan bir kısım haberler yanlış olup, hiç bir alakam olmadığını belirtmek isterim. Benim dışımda, hakkımda (ailem dahil) kimsenin karar alması ve kamuoyuna deklare etmesi söz konusu değildir. Babam merhum Ali Osman Ulusoy’un TTSO’na yıllarca vermiş olduğu hizmetler gibi bende Hülya Ulusoy olarak odamıza hizmet vermek ve destekte bulunmak için bu kararı almış bulunuyorum” dedi