Gecesini gündüzüne katarak insanlık için çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Büyük fedakârlık isteyen ve insan sağlığı gibi çok kutsal ve onurlu bir işe hizmet eden tıp camiası, bütün milletimizin gönlünde özel bir yere sahiptir. Bir nefes sıhhat için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren tüm tıp camiasına hepimiz şükran borçluyuz. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle bir kez daha iş dünyası adına başta doktorlarımız olmak üzere tüm sektör çalışanlarına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yeni Tip Coronavirüs nedeniyle tüm dünyanın önemli bir sınav verdiğini belirten Başkan Hacısalihoğlu, “Tüm dünyadaki sağlık çalışanlarını da üstün gayretleri nedeniyle kutluyorum” dedi.

Trabzon’un sağlık alanında önemli yatırımlar alan bir şehir olduğunun altını çizen TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, “Bölgenin sağlık merkezi olma konumunu her geçen gün güçlendiren Trabzon, ayrıca birçok yabancı ülkeye de hizmet vermektedir. Sağlık turizmi konusunda yaptığımız çalışmaları, bölgemizdeki sağlık kuruluşlarımızla işbirliği içinde yürütüyoruz. Trabzon, sağlık turizminde de bir marka olma yolunda hızla ilerliyor” ifadesini kullandı.