Tartışmanın büyümesi üzerine Y.T. yanında bulunan silahla E.Ş. ve Y.T.'ye 6 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık Ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrasında E.Ş.'nin hayatını kaybettiğini Y.T.'nin ise yaralandığı tespit edildi.

Y.T. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden E.Ş.'nin cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri kaçan Y.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

BAKIN OLAY NASIL İŞLENDİ

Edinilen bilgiye göre Trabzon'un Yomra ilçesinde E.Ş. ve Y.T. ile Y.T. arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.
Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesinde bu sabah Enes Ş.’nin ölümü, Yetiş T.’nin de yaralanması ile sonuçlanan olayın ardından polis ekiplerinin yaptığı araştırma sonrasında eskiye dayalı bir husumet olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre cinayeti işlediği iddia edilen Y.T.’nin babası ile bugün cinayete kurban giden Enes Ş.’nin ailesi arasında geçmişte yaşanan bir olay nedeniyle mahkeme görüldüğü kaydedildi.

 
Y.T.’nin babasının mahkemeden delil yetersizliği nedeniyle beraat ettiği kaydedilirken iki aile arasında husumetin devam ettiği belirtildi.
Olayda yaralanan Yetiş T. ile Y.T.’nin balalarının da amca çocukları olduğu kaydedilirken bugün beraber gezdikleri sırada karşılarına bir anda Enes Ş.’nin çıktığı kaydedildi.
Bu karşılaşma sonrasında taraflar arasında münakaşa yaşandığı ve Y.T.’nin silahını çıkartarak Enes Ş.’ye sıkmaya başladığı olayda Yetiş T.’nin de yaralandığı ifade edildi.
Enes Ş. olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan Yetiş T.’nin ise Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.