TRABZON ŞEHİDİNİ BİRLİKTE TEKBİRLERLE UĞURLADI
 
Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Çaykara'da matem vardı. Trabzon şehidini Tekbirlerle uğurladı . Çaykara'da Şehit Komiser Mustafa Çamur'un Cenaze Töreninde yürekler dağlandı. Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan Çaykara'ya gelerek Şehit Komiser Mustafa Çamur'u son yolculuğuna tekbirlerle uğurladı. Çaykara'nın içinin tamamen dolduğu Karayolunun Trafiğe kapandığı Mahşeri kalabalığın Şehidine son yolculuğuna uğurlamak için Trabzon,Rize,Bayburt,Gümüşhane ve Bayburt'tan yolcu etmek için geldiği vadide tabiri caizse iğne atılsa yere inmezdi. 

ŞEHİT MUSTAFA ÇAMUR'U SON YOLCULUĞUNDA CUMHURBAŞKANI YALNIZ BIRAKMADI 

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan Özel Harekat Komiseri Mustafa Çamur için Rize!den karayolu ile Geldiği Çaykara'da Cenaze namazı Sonrası Yaptığı konuşmada Unutulmasın Türk Askerine Türk Polisine Silah çeken Kurşun sıkan Misli İle Karşılık Görecektir ya ölü ya diri bu Ülkenin bayrağına Birliğine dirliğine karşı gelen huzuru bozanlara müsaade etmeyeceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Askerimize ve Polisimize vatanı canını malını Namusunu koruması için Kurşun sıkma müsadesi vardır . PKK 'ya sesleniyorum gelin teslim olun Bu Ülkede Türk Bayrağından Başka Bayrak ,Türk Devletinden Başka Devlet Kurmayı hayal bile etmeyin bu ülke bağımsızlığı için savaşmış nesillerin ülkesidir Bağımsız ve Hür bir Türkiye olarak kalacaktır dedi. 

ŞEHİT KOMİSERİN CENAZESİNİ SON YOLCULUĞA CUMHURBAŞKANI'IN BAŞLATTIĞI TEKBİRLERLE GÖNDERDİLER 

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan'ın yanısıra Adalet Bakanı Kenan İpek,İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, ,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Millet Vekili Süleyman Soylu,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Millet Vekili Mehmet Muş,Ak Parti Trabzon Millet Vekili Adnan Günnar,Muhammet Balta, Av.Aytşe Sula Köseoğlu,MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın,CHP Eski Millet Vekili Volkan Can Alioğlu,Ak Parti Rize Millet Vekili Osman Aşkın Bak, Hasan Karal,Hikmet Ayar,Eski Millet Vekili Faruk Özak, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Rize Valisi Ersin Yazıcı,Bayburt Valisi Yusuf Odabaş,Giresun Valisi Hasan Karahan ,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat kasap,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık ,TİTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve Parti Yönetim Kurulu,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Yönetim Kurulu Çevre İl İlçe Kaymakam ve Bürokratları ile on binlerce vatandaş son yolculuğuna uğurladılar .