TRABZON POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BAYIRBUCAK TÜRKLERİNE BOTLARINI GÖNDERDİ

Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü POMEM Personeli Süriye'de zulüm altında Çile çeken vatan savunması yapan Bayırbucak Türklerine Yardım için Kışlık Botlarını gönderdi. 

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'in Trabzon Meydan Parkı önüne Törenle kurduttuğu Yardım Çadırı hafta başından beri Hem Maddi Hemde Nakti yardımları kabul ediyor.  Trabzon Meydan Parkındaki Ortahisar Belediyesinin İnsanı yardım çadırına Ben Türküm diyen herkes yardımda bulunuyor.  

Bu gün Ortahisar İnsani Yardım Çadırının Hayır severleri Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü Müdürü Metin Sevil ve Polis Memurları oldu.Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü Memurları  Kuru Gıda,Yağ,Giysi,Çocuk Bezi,Çocuk Maması,Kışlık Parka ,Kazak ve en önemlisi Devletin Kışın giymeleri için verdiği Bot İstikak'larınıda Bayırbucak Türkmenlerine göndermeleri çok anlamlı idi. 

Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü Eğitimci Polislerinden İbrahim Çakır Bir Minibüs Dolusu İnsanı yardımı Ortahisar Belediyesi İnsanı Yardım Çadırında Ortahisar Sosyal Hizmetler uzmanı Leyla Kalaycı Yavuz'a teslim ettikten sonra leyla Kalaycı Yavuz Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü yardımları Toplayarak Ortahisar yardım Çadırına getiren Polis Memuru İbrahim Çakır'a ve arkadaşlarına teşekkür etti. 

POLİS MEMURU ÇAKIR KAMERALARA ÇOK ANLAMLI KONUŞTU
Trabzon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı Eğitmen Polislerden İbrahim ÇAKIR Bizlere bu yardımları yaparken yardımcı olan Okul Müdürümüz Metin Sevil'e Amirlerimize Yardımlarını esirgemeyen Polis Arkadaşlarımıza önce teşekkür ediyoruz daha sonra ise Bayırbucak'taki kardeşlerimize bu yardımları ulaştıracak olan Trabzon Ortahisar Belediyesine ve Başkanı Av.Ahmet Meytin Genç'e çok teşekkür ediyoruz . Biz üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz Süriye'de vatanlarını savunan Bayırbucak'ta yaşayan Türkmen kardeşlerimizin kendilerini Vatanlarını savunmak için daha güzel mücadele etmeleri için Devletimizin bizlere verdiği kışlık Botlarımızıda Türkmen kardeşlerimize gönderdik inşallah Türk Topraklarını çok güzel savunacaklar Düşmanı Topraklarına sokmayacaklardır.