Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk'ten Anlamlı Mesaj 

Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk ve  yönetim kurulu, 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıl dönümünde bir mesaj  yayınladı .

Türkiye’nin en büyük  sivil toplum  kuruluşu  olarak, 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız  

 Trabzon  Muhtarlar federasyonu başkanı  Bekir Aktürk "Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz’un 2. yıl dönümüne giriyoruz. , farklı etkinliklerle ülkemizin tamamında 15 Temmuz ruhunu canlı tutacağız. Darbe girişiminin asıl amacı ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı. Darbe teşebbüsünün nihai amacı Türkiye Cumhuriyetini bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Allah’a şükürler olsun Milletimiz, cesareti ve feraseti ile bu belayı, bu fitneyi durdurdu. Milletimiz, Muhtarlarımız demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz,muhtarlarımız, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazdık.

Haince planlanmış darbe girişimini savuşturan milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. Bizler ülkemiz ve milletimiz için şimdi daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Üzerine basarak bir kez daha ifade ediyoruz: Türkiye’nin en büyük  sivil toplum  kuruluşu  olarak, 15 Temmuzu asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak. Biz bu ülkenin geleceğinden umutluyuz. Gücümüz millet, hedefimiz büyük Türkiye” ded