Mezunlarına Okul faaliyet sunusu,Maziden hatıralar fotoğraf sunusu,Halk oyunları gösterisi,Türk halk müziği ve Sanat müziği performansı,Pilav ikramı ile muhteşem bir gün yaşatıldı.
Okul Müdürü Tuncay BEŞEL’in verdiği bilgilere göre okulumuz mezunlarına yönelik bu tür etkinliklerimizle geçmişle gelecek arasında bağ kuruyoruz.Aidiyet duygusunu pekiştiriyoruz . Okulumuzun faaliyetleri hakkında bilgilenmelerini sağlıyoruz.Bu yıl okulumuz birçok etkinliğe sahne oldu.Yazın okulumuzda ‘Pasch Almanca Dil  Kampı’ yaptık.5 ülke ,60 öğrenci,16 öğretmenle etkinliklerle Almanca dil eğitimi verildi.Okulumuzda farklı etkinlikler kapsamında Polonya , Hindistan , Gürcistan , Bulgaristan , Rusya , Ukrayna ülkelerinden gelen öğrencileri ve öğretmenleri ağırladık.Öğrencilerimizi Erasmus + projeleri ile yurt dışına gönderiyoruz.BTK Geleceğin Hackerları,Elektronik ve Kriptoloji …vb eğitimler için kamplara  gönderiyoruz.Sportif anlamda kulüplerde olan öğrencilerimize destek veriyoruz.Bu faaliyetler sonucunda akademik başarılarımızın yanına ‘Endüstriyel Tasarım’ alanında Türkiye 1.’liği,4.uluslararası açık kickboxta Avrupa 2.’liği,26 . Ulusal bilim olimpiyatlarında gümüş madalya aldık.Bu tür başarılarımızın devamını temenni ediyorum. 
Bu faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Milletvekillerimize,kurum ve kuruluşlarımıza,tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.