Trabzon Kurban Bayramını İdrak Etti 

Haber: Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bayram namazının Ortahisar İseknderpaşa Camiinde kılınmasının ardından Vali Yavuz, beraberinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile ilk olarak Ortahisar ilçesindeki Sülüklü Mezarlığındaki şehitliği ziyaret etti.

Şehit aileleriyle burada yakından ilgilenen ve Kurban Bayramları'nı kutlayan Vali Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu daha sonra şehit mezarlıklarına karanfil bıraktı.

Programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup, dua edildi.

Vali Yavuz, daha sonra Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı ve Trabzon Deniz Komutanlığını da ziyaret ederek, askerlerle bayramlaştı.

İl Jandarma Komutanlığındaki askerlerle de bir araya gelen Vali Yavuz, ardından İl Emniyet Müdürlüğündeki polislerle bayramlaştı.

Vali Yavuz ve Başkan Gümrükçüoğlu bayramlaşma proğramına, Fatih Devlet Hastanesi, 112 Acil Çağrı Komuta Merkezi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Bahçecik Sevgi Evleri, Köşk Huzurevi ve Çamlık Huzurevini ziyaret ederek devam edecek.