Trabzon Hizmet- İş Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan'dan Teşekkür 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Hak-İş' e Bağlı Hizmet-İş Trabzon Şube Başkanlığı için onurlu mücadele ederek kazanmasını bilen İsmail Hakkı Kaplan yayınlamış olduğu bir mesaj ile Karşı Aday İsmail Yıldız ve katılımcılara teşekkür etti. İşte o Mesaj . 

HİZMET -İŞ BAŞKANI İSMAİL HAKKI KAPLAN 
Dün gerçekleştirdiğimiz Hizmet-iş Trabzon şube başkanlığı 5.Olağan genel kurulumuzu Teşrifleriyle onurlandıran Hak-iş konfederasyonu Başkanımız saygı değer Mahmut ARSLAN'a,Sendikamız kurucu ve onursal genel başkanımız Hüseyin TANRIVERDİ'ye,Ak parti il başkanı Haydar REVİ'ye Trabzon Büyükşehir belediye başkanımız Dr Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU'na,Ortahisar Belediye Başkanımız Av Ahmet metin GENÇ'e,Genel Başkan vekilimiz Av. Hüseyin ÖZ'e,genel başkan yardımcımız Halil ÖZDEMİR'e,Öz Sağlık -İş Genel Başkanı Devlet SERT'e,Memur- Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet KARA'ya,Saadet Partisi il Başkanı Cevat KURT 'a,Bem-Birsen Trabzon İl Başkanı Aslan KORKMAZ'a,Hizmet-iş sendikamızın Trabzon Şube eski Başkan ve yoneticilerine,Rize,Erzurum,Erzincan,Ordu,Şube Başkan ve yönetim kurulu üyelerimize,çok kıymetli delege,üye kardeşlerime, Hasseten İsmail YILDIZ kardeşime velhasıl salonu dolduran tüm kardeşlerime Cani gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.Seçimin kaybedeni yoktur Seçimin kazananı işçimiz dir sendikamız dır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Dedi.

Hizmet-İş Trabzon Şube Başkanı Yönetim Kurulu Üyelerini ve Karşı Rakip Listede yer alan Arkadaşlarıda yanına alarak Basının karşısına geçti'' Kazanan işçi olmuştur bunun kaybedeni yoktur '' dedi.