Kedi ve köpeklere mama desteği sağlayan gençler büyüklere örnek oldu.
“Sokağa Çıkma Yasağında Minik Patilere Yem ve Mama Desteği Sağladılar”
Trabzon Genç İHH Akçaabat ilçesinde sokak sokak gezerek, mama ve su kaplarını doldurdular. Sokağa çıkma yasaklarında kedileri ve köpekleri unutmayan gençler büyüklere örnek oldular.
“Barınağı Ziyaret Etmeyi Unutmadılar”
Sokaklarda mama ve su desteği sağlayan gençler araçlarla birlikte uzak mevkileri de ziyaret ederek, merkezden uzak hayvanları da unutmadı. Akçaabat'ta ki hayvan barınağını da ziyaret edip hem hayvanları sevip oynadılar, hem de onlara da mama desteğinde bulundular.
“Destekleri İçin Teşekkür Ederiz.” 
Trabzon Genç İHH Hanım Birimi Sorumlusu Yasemin Lemahmutoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi; "Bu farkındalık projesiyle haftasonu sokağa çıkma yasaklarında mama ve su sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına destek verdik. Akçaabat Belediyesi'ne verdikleri destek için teşekkür ederiz."
Trabzon Genç İHH İl Başkanı Yusuf Nusret Göksal yaptığı açıklamada; "Hanım Birimi ve İHH Aktif Gençlik Birimizle ortak geliştirilen bu proje kapsamında desteklerini esirgemeyen Akçaabat Belediyesi ekiplerine ve Belediye Başkanımız Sayın Osman Nuri Ekim'e teşekkür ederiz. Sokağa çıkma yasaklarında büyük sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarımızı desteklemeye devam edeceğiz." dedi.