Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bakın Kim Atandı 

Haber: Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com

  Cizre'de 'Belediye Başkanvekilliği' ve Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nde 'Daire Başkanlığı' görevinde bulunan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne 'Genel Sekreter' olarak atandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır bu görevi dah ayapmayacağını bildirerek affını istemişti. 

AHMET ADANUR KİMDİR ?
İçişleri Bakanlığının 2017/345 sayılı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile yılında Cizre Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğinden Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına getirilmişti. Kaymakam Adanur’un 2016 yılında 11 Polisimizin şehit olduğu hain terör saldırısında yaralanmıştı. 


Adanur ,Trabzon’un Yomra İlçesi doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Trabzon’da, yüksek öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. Askerlik görevini 2001 yılında Ağrı ilinde yedek subay olarak yaptı. Ahmet Adanur; 2005 yılında Denizli’de Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Adanur; 2015 - 2017 yılları arasında Cizre Kaymakamlığı görevinde bulunmuş ve İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kayyum atama kararı sonucunda 17 Kasım 2016 tarihinden itibaren de aynı zamanda Cizre Belediye Başkanvekili olarak da görev yapmıştı. Kaymakam Adanur; İçişleri Bakanlığının 2017/345 sayılı Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi ile yılında Cizre Kaymakamlığı ve Belediye Başkanvekilliği'nden Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına getirilmişti.Adanur Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atandı.