bayramlaştı.

İlk olarak 17. Komando Tugay Komutanlığımızı ziyaret eden Vali Yavuz, askerlerimizle bayramlaştı.

Daha sonra Vali Yücel Yavuz, il protokolüyle birlikte şehitliği ziyaret ettiler.

Kur'an-ı Kerim'in okunmasından sonra Vali Yavuz ve beraberindekiler şehitlerimiz için dua edip, mezarlara karanfil bıraktılar. Valimiz burada şehit ailelerimizle bir süre sohbet etti.

  1. Yavuz ve beraberindekiler Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığımızı ve Trabzon Deniz Komutanlığını, İl Jandarma Komutanlığını, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek askerlerimizle ve emniyet güçlerimizin bayramlarını kutladılar.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören hastalarımızı ziyaret eden Vali Yavuz, bayramlarını tebrik edip acil şifalar diledi.

112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi'ni de ziyaret eden Vali Yavuz, personelin bayramını kutladı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Yavuz daha sonra, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nı ziyaret ederek görevi başındaki personelin bayramını kutladı.

Ziyaret kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda kalan çocuklarımızı ziyaret eden Vali Yavuz ve eşi Şengül Yavuz burada çocuklarımızın bayramlarını kutlayıp, onlarla bir süre sohbet etti.

Köşk ve Çamlık Huzurevinde kalan büyüklerimizi de unutmayan Vali Yavuz ve hanımefendi, burada da büyüklerimizin bayramlarını kutlayıp, kendileriyle sohbet etti.