TMMOB Trabzon Şubesi,  Danışma Kurulu Toplantısı ve Hamsi Şöleni gerçekleştirdi

Haber: Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

 

TMMOB Danışma Kurulu toplandı
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 2019 yılının ilk Danışma Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi. Şube Başkanı Fulya Bankoğlu “Şubemiz, birikimlerini ülkemizin demokratikleşmesi, sanayileşmesi yönünde kullanmaya çalışıp, çözümsel yaklaşımları kendine ilke edinmiştir. Bölge sorunları mühendislik açısından değerlendiriyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kamu da söz sahibi olmayı sürdüreceğiz.” dedi.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 2019 yılı Danışma Kurulu Toplantısına Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Fulya Bankoğlu, Eski Trabzon Belediye Başkanı Orhan Karakullukçu, Makina Mühendisleri Odası Eski Başkanı Şaban Bülbül, İş adamı Ayhan Sürmen ve çok sayıda üye katıldı.
KAMUDA SÖZ SAHİBİ OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Şube Başkanı Bankoğlu “Şubemiz, birikimlerini ülkemizin demokratikleşmesi, sanayileşmesi yönünde kullanmaya çalışan; çözümsel yaklaşımları kendine ilke edinen ve bu ilkeler ışığında bütün çalışmalarını yükselen bir kararlılıkla devam ettirmektedir.” dedi. Şubeyi her zaman daha iyi noktaya taşımak için uğraş verdiklerini belirten Başkan Bankoğlu “Kamu Kurumu niteliği taşıyan odamız ve şubemiz asli görevi olan kamu denetimini de yerine getirmeye çalışıyor.” ifadelerine yer verdi.
Öğrencilere staj imkânı verdiklerini belirten Şube Başkanı Bankoğlu “İşsiz mühendisleri yurt içi ve yurt dışı firmalarla buluşturmaya çalışıyoruz. Bölge üniversitelerine de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışıyoruz.” dedi. Bölge sorunlarını mühendislik açısından değerlendirdiklerini belirten Başkan Bankoğlu “Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kamu da söz sahibi olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

7 .HAMSİ ŞÖLENİ
TMMOB Danışma Toplantısı sonrası Odanın Bahçesinde Hamsi Şöleni yapıldı. 7.cisi düzenlenen Hamsi Şölenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu,Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi ,TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru,TMMOB Eski Başkanı Şaban Bülbül ve Makine Mühendisleri katıldı.