Sürmene'de Kaleşinkof'la Akraba Cinayeti Sanığı Bu Sefer Yakalandı 

Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 

Sürmene Fındıcak Mahallesinde Geçtiğimiz sene Akrabası Ali Kol'u ( 50)  Evinden Dışarı çağırarak Kaleşinkof Tüfekle kurşunlayarak Öldüren (  42 ) Yüksel Kol bu gece 04.07.2016 Pazartesi Fındıcak Mahallesine gelerek Akrabalarının Üzerine Kurşun yağdırdı . Yüksel Kol Silahındaki Kurşunlar Bitince Akrabaları tarafından Hastanelik edilene kadar dövüldü. Komaya düşen kaçak Yüksel Kol Daha sonra 112 Ambulans Çağırılarak Hastaneye gönderildi hastanede Soruşturma yapılan Yüksel Kol'un Çeşitli suçlardan arandığı ortaya çıkınca Jandarma Yüksel Kol'u Tutukladı . Jandarma Olayla İlgili soruşturmanın çok yönlü olarak Sürdüğünü Soruşturmanın selameti açısından olay hakkında bilgi vermediği bildirildi. 

Daha Önceden de Çeşitli Suçlardan Aranan Yüksel Kol samsun'da Ceza Evi Müdürü'nü Kurşunlayarak Öldürmek,Sürmene Fındıcak Mahallesinde Ali Kol'u Kaleşinkof  Tüfekle Kurşunlayarak Öldürmek ve daha bir çok suçtan Yıllardır aranmakta idi . 


SÜRMENE'DE KALEŞİNKOF'LA AKRABA CİNAYETİ  ( Yüksel Kol'un 26 Temmuz 2015 Pazar Gecesi İşlediği Cineyitin Haberi  )
Haber : Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com 
Trabzon’un Sürmene ilçesine bağlı Fındıcak Mahallesinde çeşitli suçlardan aranan bir şahıs, kaleşnikof silahla akrabasını vurdu
Edinilen bilgiye göre, çeşitli suçlardan aranan Yüksel Kol (41) öğleden sonra Sürmene Fındıcak Mahallesinde ikamet eden akrabası Ali Kol (50)’un evine giderek dışarı çağırdı.
Ali Kol’la bir süre konuşan Yüksel Kol daha sonra yanında bulunan kaleşnikof silahla Ali Kol’a ateş etti. Ali Kol olay yerinde hayatını kaybederken, Yüksel Kol kaçtı. Jandarma ekibi, Yüksel Kol’u yakalamak için çalışma başlattı.