Haber: Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com Trabzon’un Sürmene İlçesinde 2 kişi denizde boğuldu. Sürmene Soğuksu Mahallesi Hastane Altı mevkiinde Serinlenmek için Denizde yüzmekte olan Sürmene Oylum Mahallesinden 2 kardeş  ters akıntıya kapılarak boğuldu. Çevreden yetişenler ve Sürmene Arama Kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile denizden 45 dakika sonra çıkartılan 2 kişi Sürmene Devlet hastanesinde müdahale edildi. Olay yerine gelen Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün bir an olsun Sürmene Devlet Hastanesi acilinden ayrılmıyor. 
Sürmene Sahilde boğulan Sürmene Oylum Nüfusuna kayıtlı Ebubekir Balcı Tedavi altına alındığı Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesinde hayata gözlerini yumdu, 

Denizde boğularak Sürmene Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılarak 45 dakika suni solunum ve kalp masajı yapılan Muhammet Ali Balcı ise diğer kardeşine göre daha şanslı idi doktorların yapmış olduğu müdahalelere cevap verdi . Muhammet Ali Balcı daha sonra Numune Eğitim Araştırma Hastanesi Kaşüstü hastanesine sevk edildi. 

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ; 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün hem üzgün hemde sevinçliyiz iki kardeşten birtanesi hayata tutundu şükürler oldun. Allah’tan çok diledik ikiside hayata tutunsun bu mübarek günde acı yaşamayalım ama kaderinde önüne geçilmiyor. Üstün doktorlarımız olağanüstü mücadele etti Allah hepsinden razı olsun . Ölen Kardeşimize Allah’tan Rahmet sevenlerine sabırlar dilerken diğer yaralı kardeşimize şifa diliyorum.