Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya,İl Jandarma Komutanı Kidemli Albay Orhan Sırma,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu , Ak Parti Sürmene İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şahin ,Milli Takımlar Eski Menejeri İş İnsanı Can Çobanoğlu,Trabzon Millieğitim Müdürü Hızır Aktaş ,Sürmene Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi ,Okul Müdüresi Nurdan Turhan ve Muratlı Mahalle Muhtarı Kubilay Kerimoğlu olduğu halde incelemede bulundu . 

Açılışa hazır hale gelen Açılışa hazır hale gelen Muratlı Özel Eğitim Anaokulu’nun eğitime hazır hale geldiğini gören hayırsever iş insanı Can Çobanoğlu ve Vali Ustaoğlu ile ilgililer çok mutlu oldular . 

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Ak Parti Sürmene İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şahin ;Hayır sever İş adamları Can Çobanoğlu ,Temel Uzunay ve Esat Emanetin destekleriyle, özel çocuklarımız için yaptırılan, Sürmene Muratlı Özel Eğitim Anaokulu’nu eğitime hazır hale getirdik. Projemizde emeği Geçen İlçe Belediye Başkanımız Rahmi Üstün, Hüseyin Azizoğlu,ilçe kaymakamımız Ahmet Gazi Kaya,ilçe Milli eğitim müdürümüz Halil İbrahim Revi ,Okul Müdüremiz Nurdan Turhan,Müdür Yardımcımız Yahya Sekban ve Mahalle Muhtarımız Kubilay Kerimoğlu’na  emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Sürmenemize ve Trabzonumuza Hayırlı olsun. 

Muratlı Özel Eğitim Anaokulu’nun eğitime hazır hale geldiğini gören hayırsever iş insanı Can Çobanoğlu ve Vali Ustaoğlu ile ilgililer çok mutlu oldular .