Sürmene Güne Şok Ölümle Gözünü Açtı 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Sürmene İlçesi güne şok ölümle gözünü açtı. Sürmene Soğuksu Mahallesi Kaban Mevkii Sahil Caddesinde Akbaş Yalısının arka sokağında akar su kanalında bir vatandaş ölü bulundu.

Daha sonra yapılan Araştırmalarda Vatandaşın Akbaş yalısında oturan kiracı Selahattin Mehmetoğlu olduğu anlaşıldı. Maktül Selahattin Mehmetoğlu akşam arkadaşları ile birlikte yemek yemiş sohbet etmiş daha sonra arkadaşları kendisini evin kapısına kadar bırakıp dönmüşler, o ana kadar sağlığı yerinde olan Selahattin Mehmetoğlu'ndan o saatten sonra haber alınamamış. Sabah saat 09.000 saatlerinde komşuların balkondan görmesi ile fark edilen olay önce 112 Acile bildirildi. 112 Acil'in olay yerine gelmesi ile Maktulün yaşamadığı ortaya çıktı . Hemen çağrılan Cumhuriyet Savcısı ve Polis ekipleri olay yerinde gerekli inceleme ve tahkikatı yaparak maktulü Adli Tıp Kurumuna sevk etti. 

Görgü tanıklarından alınan ifadelere göre Maktül Selahattin Mehmetoğlu evlerinin arka sokağından akmakta olan su kanalına düşmüş ,kafasını yere çarpmış veya donarak ölmüş olabileceği söylendi.