SOYLU'DA TRABZON'A GELEREK ŞEHİDİN CENAZESİNE KATILDI 
Haber : Ömer Altıntaş  / Melek Çakır www.trabzonhaber24.com

  Ankara’da 28 kişinin ölümü, 61 kişinin yaralanması ile sonuçlanan bombalı saldırıda şehit olan Deniz Kuvvetleri personeli Mustafa Küçük’ün cenazesi bugün ikindi namazına Müteakip İskenderpaşa Camii'nde binlerce Trabzonlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu,Milletvekilleri Bürokratlar ve Trabzon Halkı Tarafından son yolculuğuna uğurlandı.  

Şehit Mustafa Küçük'ün Naaşını havalimanında Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sual Köseoğlu,Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, askeri ve sivil erkan ile akrabaları karşıladı. Cenazeyle birlikte Trabzon’a gelen eşi Bennur, oğlu Selim ve kızı Burcu’nun hayli üzgün oldukları gözlenirken, cenaze Küçük’ün ağabeyinin Üniversite mahallesi TRT Lojmanları’ndaki ağabeyi Gençağa Küçük’ün evine götürüldü. 

Trabzon Meydan İskenderpaşa Camiinde kılınan Cenaze Namazına Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'da katılarak Şehit Mustafa Küçük'e oda son görevini yaptı. Bakan Soylu Şehit Küçük'ün oğlu ve Kardeşine sarılarak öptü . Soylu şehit ailesine metanetli olmayı tavsiye ederek baş sağlığı diledi.