Soylu Tuzak Radar Uygulamasını Kaldırdı 
Haber :Melek çakır  www.trabzonhaber24.com

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, elektronik radar sistem uygulamasının kaldırıldığını açıkladı. Soylu, “Hükümetimiz yeni bir düzenleme yapmış. Bugün Maliye Bakanlığı ile Bakanlığımız arasında 11 gün içerisinde yürürlüğe girmesi beklenen protokolü imzaladık. Tuzak radar uygulaması, elektronik radar uygulaması sona ermiştir” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu En Fazla Gündem Oluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesinin Tuzak Radar Uygulaması ile Binlerce Vatandaşa Ceza yazması bu vatandaşlar arasında Belediye Başkanları ,Siyasilerinde olması bardağı taşıran Son Damla olmaya yetti. Bakan Soylu'ya giden Şikayetlerde Bir Kişinin Ordu ilini terk edene kadar 1500 Lira ile 2500 Lira arasında değişen Radar Cezası yemiş olması İç işleri Bakanı'nı Çileden çıkardı.

Bakan Soylu'nun her gittiği yerde karşısına çıkan Tuzak Radar Uygulaması deyim yerinde ise İçişleri Bakanı Olması İle Birlikte tarihe gömüldü. Öyle ki Vatandaşlar Tuzak Radarcı'lara İçişleri Bakanı Trabzonlu Süleyman Soylu Tokadı Patlattı diye yorumlar sosyal medyayı sallıyor.