Biz kimiz? 
Bizler Trabzon üniversitesi hukuk kulübümüz. Bugün burada ARGE ve proje departmanı ve yönetim kuruluyla birlikte bulunmaktayız. Biz hukuk fakültesi öğrencileri olarak; bu devletin gelecekteki avukatları, savcıları,hakimleri ve daha birçok şeyleri olarak kendimizi yalnızca teorik hukuk bilgisi anlamında değil;hukuk pratigi, sosyal ilişkiler, kişisel beceriler anlamında da geliştiriyoruz. Bu kulübün bize kazandırdığı becerileri, hem şehrin hem ülkenin dört bir yanında, kişisel bazda ve topluluk bazında faydalı işler için kullanıyoruz ve kullanacağız. Biz ilerde sıradan bir hukuk mezunu değil HUKUKÇU olmak isteyen öğrencileriz.
Bunun doğrultusunda şehrimizde ulusal çaplı bir çalıştay gerçekleştirmeye karar verdik. Çalıştayımızın ismi "sosyal medyanın yargıya etkisi". Basının gücü yıllardır herkes tarafından bilinen ve belli bir mesleki etiğe sahip olan bir oluşum olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak buna karşılık sosyal medya çok daha fevri, kontrolsüz ve bireyseldir. Aslında kişilerin ifade özgürlüklerini en efektif biçimde kullanabildiği sosyal medya, bir takım yanlış yönlendirmelerle çok kolay bir şekilde linç güruhuna dönüşebilmektedir. Çoğu iyi niyetli kişiler, adalet arayışlarını hakkında derinlemesine bilgiye sahip olmadıkları, kendi felsefesi, yöntemleri ve terminolojisi olan hukuk ilmi üzerinden gerçekleştirmekte ve kimi toplumun yumuşak karnına denk gelen hassas noktalarda kişiler veya yargı üzerinde baskıcı bir rol oynamaktadır.
Yargı organının bu nispeten yeni ve kontrolsüz güce verdiği olumlu ve olumsuz tepkiler insanların Yargıya olan güvenleri üzerinde çok etkili rol oynamaktadır. Elbette toplumun adalet beklentisi ve yargının getirdiği adalet doğası itibari ile birbiriyle örtüşecektir. Ancak yargılama hassa bir süreçtir ve buna karşılık ifade özgürlüğü anayasal bir haktir ve tüm bu olumsuzluklara çözüm olarak bu haktan vazgeçilmesi hukuk devletinin yapacağı bir değildir.
Çalıştayımızda işte bu sosyolojik, psikolojik ve hukuki pek çok yönü olan bu durumu alanında değerli hocalarımızın katılımıyla geniş bir çerçevede değerlendirip hukuk öğrencileri olarak kendi çözüm modellerimizi ortaya koymak ve bunları yayınlamak istiyoruz. Bütün bu yükün altından kalkabilmek için de sizlerin her türlü desteğine açığız.
Bizler 
#gencizgelecegiz
Hukuk Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı- Sevban Çilingir
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları- Fatmanur Yaman ve İbrahim Yerebakan
Ar-Ge ve proje departman Lideri - Çağla Çelik
Departman Lider Yardımcısı- Mina Yağmur Küçük
İletişim ve İnsan kaynakları departman Lideri- Mertcan Sabancıoğlu
Departman Lider yardımcısı - Nurullah Soba
Sosyal Organizasyonlar Departman Lideri- Zehra Coşkunaslan
Departman Lider yardımcısı- Mert Eren Arslan
Meta ve Reklam Departman Lideri- İlyas Çoban
Departman Lider yardımcısı- Kevser Aksoy
Ar-Ge ve proje departmanının kıymetli üyeleri
Fatmagül Bozkurt, İsmail Çolak, Büşra Yakışır,Yaren Mahya Zıvalıoğlu, Furkan Karakol