Son Dakika TSK Açıkladı ; Afrin'den Acı Haber 2 Askerimiz Şehit Oldu 
TSK, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili yaptığı açıklamada, 2 askerimizin, teröristlerin havan saldırısı sonucu şehit olduğunu duyurdu.

TSK'nın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 07 Şubat 2018 tarihinde, Afrin Bülbül güneybatısı ve El Maski civarında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına yönelik PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen tanksavar ve top/havan saldırıları neticesinde iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur."

19:00 Suriye'nin Darmık dağı ile Bülbül beldesi arasındaki bölgede operasyona katılan askerlere havanlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan askerler bölgeden helikopterlerle tahliye edilerek hastanelere kaldırıldı.

18:14 Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında stratejik öneme sahip olan Havuz Tepesinin kontrolü ele geçirildi.

16.36: TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeyindeki Şeyh Huruz köyü ve alt yerleşimlerini terörden arındırdı. 

16.10: Pazar günü teröristlerden alınan Şeyh Horoz dağının etrafındaki Favkani, Vastani ve Tahtani köyleri de ele geçirildi.

15.30: Bülbül merkezinin güneyindeki Haviz tepesi teröristlerden alındı. Böylece kuzey cephesinde ilk kez Bülbül'den güneydeki bir bölge kontrol edilmiş oldu.