Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,''Sevgi Aşısı''Projesi kapsamında mahallelerde kedi ve köpek evleri kurmaya ve bizlere emanet olan canlara şefkat ve merhametle yaklaşmaya devam ediyor. Bugün Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, TRAHAYKO Derneği ile , projenin sahibi MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, MHP İl Kadın Kolları Başkanı.Gülen DEMİR ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beşirli Sahilinde kedi ve köpek evleri kurarak ,bizlere emanet olan canlara kışın soğuktan ve yağmurdan etkilenmeyecekleri sıcak yuvalar oluşturdular. 

MHP İL BAŞKANI TARIM GENÇ'E ''SEVGİ AŞISI'' TEŞEKKÜRÜ
MHP Trabzon İl Başkanı Belir Sıtkı Tarım Ortahisar Belediye Başkanı Genç'e teşekkür etti. Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Hayvan Dostu Bekir Sıtkı Tarım ,Sokak Hayvanları için projemizi açıkladığımızda projeye ilk sahip çıkan Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç projemize sahip çıktı .Genç, proje kapsamında tüm mahallelerimize Kedi ve Köpek evleri kurarak o dilsiz hayvanların kışın donmasını yazın güneşten yanmasını telef olmasını engellemiştir. Bu bağlamda Başkan Genç'e o Dilsiz Sokak hayvanları ve İnsanlık adına teşekkür ediyorum .MHP İl Başkanı Tarım, dilerim bu proje tüm Türkiye'ye yayılır Başkan Genç'in uyguladığı sevgi ''ışığı projesi''dalga dalga yayılır sahipsiz kedi ve köpekler sokakta kalmaz .


BAŞKAN GENÇ'TEN ''SEVGİ AŞISI'' AÇIKLAMASI
 
Sevgi Aşısı Projemiz kapsamında mahallelerimize kedi ve köpek evleri kurmaya ve bizlere emanet olan canlara şefkat ve merhametle yaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün bizlere eşlik eden TRAHAYKO Derneğimiz ile , bugünkü projenin sahibi MHP İl Başkanı Sayın Bekir Sıtkı Tarım, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Sn.Gülen DEMİR ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.