ŞEHİT ÖĞRETMENİN ADINI TÜNELDE YAŞATTI


Trabzon Merkezli Özer Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özer, pkklı hainler tarafından 2017 yılında şehit edilen Gümüşhaneli öğretmen Necmettin Yılmaz’ın anısını şehadetinin dördüncü yıl dönümünde de yaşattı. 16 Haziran 2017’de görev yaptığı Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde, öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra annesi ve babasına kavuşmak için Gümüşhane’nin Torul İlçesine bağlı Demirkapı köyüne gelmek için yola çıkan, Tunceli’nin Pülümür İlçesinde PKK’lı alçaklar tarafından aracının önü kesilerek kaçırılan ve 15 Temmuz 2017’de Pülümür Çayında cesedi bulunan Necmettin Öğretmeni her yıl şehit edildiği yerde anan Özer, şehit öğretmenin anısını yaşatmak için Pülümür’e gitti. 

İKİ DEVLET TEK MİLLET
Necmettin Yılmaz’ın kaçırıldığı yer olan Pülümür-Erzincan yolu 13. Tünele ‘Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Kar Tüneli’ tabelası ile ‘iki devlet tek millet’ söyleminin sözde kalmaması için Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı. Özer, “2017 yılında şehit edilen öğretmenimiz Necmettin Yılmaz’ı unutmamak için bu noktaya defalarca geldik. Şanlı bayrağımızı, şehidimizin posterlerini tünele astık. Bir seferinde de posteri asarken, alçaklar tarafından ateşe tutulduk. Şehit öğretmenimizi unutturmamak, hain terör örgütünün ülkemizde hiç bir şey başaramayacağını bir vatandaş olarak anlatıyorduk. Şimdi de öğretmenimizin kaçırıldığı yere bir tabela yaptırdık. Tünelin üstüne bu tabelayı asacağız. Bu tünel, ‘Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Kar Tüneli’ olarak ebediyete kadar hizmet verecek. Ülkemizin 782 bin kilometrekaresinde olduğu gibi şanlı bayraklarımız Pülümür Vadisinde de dalgalanıyor. Ülkemizin her bölgesinde olduğu gibi Pülümür Vadisinde de huzur var. Ülkemiz üzerinde hain hayaller kuran hiçbir terör örgütü bunu başaramayacaktır. Hayalleri sadece bir rüyadan ibaret olacaktır” dedi.
Özer, Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Kar Tüneli tabelası ile Türkiye Cumhuriyeti ve Azerbaycan Bayraklarını tünelde dalgalandırarak, öğretmenin anısını yaşattı. 

KAHRAMANLARLA BAYRAM SABAHI
Özer, Pülümür Vadisi’nin ardından Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde bulunan Mercan Dağları Karakolundaki üs bölgeye giderek, üs bölgede görev yapan kahraman askerlerle bayramın ilk gününü geçirdi. Bayram namazını üs bölgede kılan Özer, askerlere bayramlaşarak sabah kahvaltısını kahramanlarla birlikte yaptı. Özer, “Bayramı bayram tadında yapmamız için mücadele eden kahramanlarımızla bayramın ilk günü bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kurban bayramı sabahı Tunceli’nin Ovacık İlçesinde bulunan Mercan Dağlarındaki Mercan Jandarma Karakolundayız. Daha önceden kahramanlarımıza bayramı onlarla geçireceğimize söz vermiştik. Allah kahramanlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Onları hiç bunaltmasın. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum” diye konuştu.