Şehit Murat Şahin'in cenazesi Trabzon Havaalanına Geldi 

Hakkari'nin Çukurca ile Yüksekova ilçeleri arasındaki Seriveri bölgesinde askerler ile teröristler arasında çatışma çıktı. 4 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Bölgede operasyon sürüyor.

Hakkari'de Çukurca ile Yüksekova ilçeleri arasındaki Seriveri bölgesinde askerler arazide operasyon yaptı. PKK'lı teröristler güvenlik güçlerine ateş açtı, çatışma çıktı. Çatışmada 4 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı.

Çatışmada sözleşmeli erler Erhan Çiyapul, Murat Şahin, Şevket Çetin ve Yener Kırıkcı şehit oldu, 6 asker de yaralandı.


Teröristlerin bulunduğu alan hava harekatıyla bombalandı, obüslerle de atışlar yaptı. Bölgede takviye birlikler sevk edildi.


Şehit dört asker için Hakkari Dağ Komando Tugayı'nda tören düzenlendi. Sözleşmeli erler Erhan Çiyapul'un cenazesi Iğdır, Murat Şahin'in cenazesi Giresun, Şevket Çetin'in cenazesi Kırıkkale, Yener Kırıkçı'nın cenazesi Ankara'ya uğurlandı.

Şehit Er Murat Şahin'in Cenazesi Türkhava Yolları Uçağı ile Trabzon Havalimanına Ordan Törenle Giresun Espiye İlçesine baba toprağına götürüldü. 

Şehit Er Murat Şahin'in Giresun'un Espiye ilçesindeki baba evinde yas vardı. Şehit asker bekardı, dört yıldır sözleşmeli er olarak görev yapıyordu.