Tekelioğlu’nun her geçen gün daha iyiye gittiğini vurgulayan Cora, “Trabzon futboluna yüzlerce futbolcu kazandıran Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu'nu tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Oldukça zor bir süreç geçiren Hayri hocamızı çok iyi gördük. Her zamanki gülen yüzü ile bizi karşıladı. Onu böyle görmek bizi mutlu etti. Rabbim şifa ihsan eylesin” dedi.
 
-STAJYER AVUKATLARLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora Trabzon Barosu’nun düzenlediği organizasyonda avukatlık mesleğine yedi adım atan stajyer avukatlar ile bir araya geldi. Yargı Reformu paketi ile ilgili bilgi paylaşımında bulunduklarını ifade eden Cora, “Hukukun üstünlüğüne inanmış, insan haklarına dayalı bir anlayışla hareket eden, demokrasiye ve milli iradeye bağlı, meslek onuru ve ilkelerine inanarak yola çıkmış genç kardeşlerimize meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
-MEHMETÇİĞE DESTEK KERMESİNİ ZİYARET ETTİ
Ak Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Ortahisar Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği ve AK Parti İl Kadın Kollarımızın desteklediği "Mehmetçik ile Elele Mehmetçiğe moral kermesi"ni ziyaret etti. Cora, “Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan şanlı askerimize destek amaçlı gerçekleştirilen organizasyona katkı sunan, destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
-KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Trabzon’un kanaat önderlerini ziyaret etti. Trabzonspor'un eski asbaşkanlarından Nevzat Şakar, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu eski başkanı Tayfun Sezeroğlu ve Akademik Fenomen KPSS Kursu ortaklarından Emin Ocak'ı ziyaret eden Cora, “Şehire katma değer sunmuş değerlerle istişarede hayır vardır, doğruluk vardır, güzellik vardır” mesajını gönderdi.
-ÇAĞLAYAN TEŞKİLATI İLE BULUŞTU
Ankara’daki çalışmalarından fırsat buldukça Trabzon’a gelen ve hemşehrileri ile bir araya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, AK Parti teşkilatını da ihmal etmiyor. AK Parti Çağlayan Mahallesi Teşkilatının düzenlediği Danışma, İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılan Milletvekili Cora, “Fedakar ve cefakar teşkilat mensuplarımızla buluştuk. Davamıza adanmışlıkları, hasbi duruşları ve heyecanları ile tam bir motivasyon içerisindeler. Tebrikler Çağlayan” şeklinde konuştu.