Saadet Partisi Sürmene İlçe Başkanı Ali Rıza Memiş Yaşam Mücadelesi Veriyor 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Sürmene Saadet Partisi İlçe Başkanı İşadamı Ali Rıza Memiş bugün Sürmene Şehir Merkezinde geçirdiği trafik kazası sonrası  Önce Sürmene Devlet Hastanesine daha sonra Ambulans ile Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Memiş'e burada yapılan Müdehale sonrası yoğun bakıma alındı. Almış olduğumuz son bilgilere göre hayati tehlikesi devam eden Sürmene'nin sevilen İşadamı Ali Rıza Memiş'in hayati tehlikesinin devam ettiği yönünde.

MEMİŞ'E ÇARPAN ŞAHIS İLK MÜDAHALEYİ YAPTI 

Öte yandan ilk haberimizde Ali Rıza Memiş'e çarpan şahsın olay yerinden kaçtığı yönünde idi almış olduğumuz bilginin daha sonra teyitini aldığımızda Çarpan şahsın Memiş'e ilk müdahaleyi yaptığı ve daha sonra Sürmene Polis Karakoluna giderek teslim olduğu yönünde oldu. Olayın sıcak akışı sırasında bizlere ulaşan ve bizimde sizlere sıcağı sıcağına ulaştırdığımız bu haber için Adı geçen kişilerden ,sizlerden ve üçüncü şahıslardan özür dileriz . 

Ali Rıza Memiş'ten gelen son bilgilere göre kafa tasında kırıkları olduğu,Belinde ve ayaklarında hasar olduğu, Kaburgalarının kırık olduğu  ve  hayatının kritik olduğu yönünde .