Rahmi Üstün Sürmene'yi Şaha Kaldıracak Projelerini Açıkladı 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Cumhur İttifakı Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün,Sürmene'nin önünü açacak Vizyon Projelerini bu akşam Çay Tv Ekranlarında halka açıkladı. Üstün Çıraklık döneminin bittiğini şimdi Ustalık döneminin başladığını ifade etti. 

BAŞKAN ÜSTÜN'DEN SÜRMENEYİ UÇURACAK VİZYON PROJELER                                                                                                                                                       Cumhur İttifakı Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün,Sürmene'nin önünü açacak Vizyon Projelerini bu akşam Çay Tv Ekranlarında halka açıkladı. Cumhur İttifakı Ak Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, Turizm odaklı İstihdamı artırıcı projeleri ile gündeme damga vurdu. Başkan Üstün,Sürmene Çekim Merkezi olmaya devam edecek,Sürmene Ekonomik özgürlüğüne kavuşacak olduğu projelerimizden bazıları şunlar. 
Projenin Sürmene'de yeni istihdam alanları yaratacağını ve turizmde Sürmene'yi rakiplerinin önüne geçireceğini ifade eden Sürmene Belediye Başkanı Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, hayata geçireceğimiz projelerimizle İlçemizde çok eksikliği hissedilen turizm aktiviteleriyle ilgili çok önemli bir alternatif olacak.

İŞTE SÜRMENE'Yİ ŞAHA KALDIRACAK MÜTHİŞ PROJELER

Büyük ölçekli projemiz yeni istihdam alanları oluşturarak Zarha Dağı yaşam merkezi ve Extrem Park,Sürmene Sahil Düzenlemesi,Plaj ve Sosyal Tesis,Bisiklet Yolu,Akıllı Bisiklet Durağı,Millet Parkı,Manahoz Deresi Reaksiyonu,Yeniay ve Balıklı Balıkçı Barınakları yenileme,Kent Müzesi,TV ve Sinema Sektörü İçin Çekim Merkezi,Muhtarlık İrtibat Bürosu,Ak Masa,Engelli Şarj İstasyonları,Taka Turu,Şemsiyeli Sokak Projesi,Bir Fikrim var,Öğrenci Yurtları,Piknik Alanları,Tarım ve Hayvancılığa destek,Cenaze Defin Hizmetleri, Sanayi Bölgesini Büyüteceğiz,Çöp Ayrıştırma Çevreci Şehir Sürmene,Sürmene Kent Müzesi,Mahalle Parkları,Yaşlılara Hizmet,Kodlama Merkezi,Kadın eli pazarı,Yöresel ürün satış yerleri,Şampiyon Sürmenespor,daha yeşil Sürmene,Doğalgaz 2.Etap Çalışması ,Yeni evlenecek çiftlere destek,Cephe yenileme ,Gözde Sürmene Mimarisi uygulaması,Turizm Köyü,Yayla Kent,Sürmene Taka Restorant,Seyir Terası,Yeni Hastane,Eğitim Yuvalarının Yenilenmesi,Yeni Çaykur Binası,Yeni Emniyet Binası,Yeni Orman İşletme Binası,Yeni Belediye ve Hükümet Konağı Binası,700 Araçlık Oto park,Sürmene'ye Fakülte ve Yurtlarla birlikte yeni bir yerleşke,Şehir Meydanı ve Sürmene'de kentsel dönüşümü ,turistlerimizin farklı turizm aktiviteleriyle ilgili pek çok ihtiyacını karşılayacak. Böylece son zamanlarda il ve İlçelere kayan turist akışını tekrar şehrimize yönlendireceğiz. Onlarla rekabet edebilmek ve hatta onların önüne geçebilmek için bir fırsat olacak. " dedi.

SÜRMENE PİDESİ VE BIÇAĞI HAK ETTİĞİ İLGİYİ GÖRECEK  

 Üstün,Başkanlığımız döneminde Sürmene Pidesi ve Sürmene Bıçağının Coğrafi İşaretini zorda olsa almayı başardık. Sürmene Pidesi ve Bıçağı bizim dönemimizde hak ettiği yeri bulmuştur ,bulmaya devam edecektir. Üstün, ayrıca Sürmene el sanatlarına,Sürmene Pidesine ve Sürmene Bıçağına gerekli tanıtım desteği sağlanarak Ülke içinde ve Dış ülke ölçeğinde bilinirliğini ve pazar payını artırarak bu alanda İstihdamı kat kat yukarılara çıkartacağız .