KTÜ FARABİ HASTANESİNDE NELER OLMUŞTU 

 Trabzon’da bir hasta yakınının bayan doktora oksijen tüpü ile saldırdığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre akciğer kanseri tedavisi gören 65 yaşındaki T.A., bir yakını ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisine geldi. 

Burada kendisi ile ilgilenen bayan doktor ile tartışma yaşayan T.A.’nın yakınının doktora oksijen tüpü mile saldırdığı öğrenildi. Araya giren güvenlik görevlilerine de saldıran hasta yakını Acil Serviste bir cama ve kalorifer peteğine zarar verdi.

Hastane önündeki Çevik Kuvvet ekipleri olaya müdahale etti. Gözaltına alınan şahıs hakkında işlem başlatıldı.

PROF.DR.SÜLEYMAN TÜREDİ 

Değerli arkadaşlar, değerli dostlar
Nispeten uzun bir sokağa çıkma yasağı sonrası bakanlığımızın açıkladığı rakamlar ile moralimiz yerine geldi, bu rakamlar ile açıkça ortaya koyulan şey önlemler karşısında salgının ülkemizde beklentiler doğrultusunda kontrol altında olduğudur. Ancak şimdiye kadar ülke, millet ve devlet olarak yaptığımız fedakarlıkların neticesi alınan bu başarının basit dikkatsizlikler ve tedbirsizlikler ile silinmesi ve herşeye yeniden başlama riski unutulmamalıdır. Rehavate kapılmamalıyız, mübarek ramazan ayı harika bir fırsat, çok gerekli olmadıkça evden çıkmamaya devam edersek inşallah ramazan sonunda çifte bayram yapabiliriz. Trabzon özelinde ülkedeki sonuçlara benzer bir tablomuz var, herşey yolunda ve iyi gidiyor. Bize ve sağlık sistemimize güvenin ve önlemlere aynen uymaya devam edin lütfen.

HASTANE ALLAH'TAN RAHMET SENİ TÜRK YARGISINA HAVALE EDİYORUM

Not: Akciğer kanseri olan yakınını 3 kez kalbi durduğu halde hayata döndüren ancak 4.sünde başarılı olamadıkları için KTÜ de çok sevdiğim asistanlarıma ve güvenlik görevlisi arkadaşlarıma oksijen tüpü ile saldıran, devlet malına zarar veren aşağılık ve zavallı insan. Sana hiçbirşey demiyorum, merhuma Allahtan rahmet diliyorum, seni de Türk yargısına, komuoyunun vicdanına ve Allaha havale ediyorum.