PKK'nın Saldırdığı Askeri Araçta Şehit 3 Askerin İsimleri Belli Oldu 
Güvenlik kaynaklarında alınan bilgiye göre, Uludere ilçesine bağlı Milli Jandarma Komando Taburuna bağlı Elmalı üs bölgesine yemek götüren askeri araca, PKK'lı teröristlerce uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıda ağır yaralanan 3 asker, kaldırıldıkları Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit düştü.

Teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
TOKAT'TAKİ BABAEVİNDE YAS

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Milli Jandarma Komando Taburuna bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl'ın Tokat'ın Turhal ilçesindeki babaevinde yas var.

Fatih Mahallesi'nde ikamet eden baba Mustafa ve anne Şükran Ağıl'a acı haber, Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve askeri yetkililer tarafından verildi.


Jandarma Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu.



Çok sayıda vatandaşın başsağlığı dilemek amacıyla gittiği şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini alan ailenin bazı yakınları sinir krizi geçirdi.



Bu arada şehidin eşi Nermin Ağıl'a acı haber Sinop'un Boyabat ilçesinde anne ve babasının evinde verildi.

Evli ve Berkay Ege ile Berke Toprak Ağıl isiminde çocukları olan şehidin cenazesinin yarın ilçede toprağa verilmesi bekleniyor.

TERHİSİNE 16 GÜN KALMIŞTI

Şırnak'ın Uludere ilçesinde Milli Jandarma Komando Taburu'na bağlı üs bölgesine yemek götüren askeri araca terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Komando Çavuş Sinan Hamza'nın Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan babaannesinin evinde yas var.



Hüseyin Mescit Mahallesi'nde ikamet eden şehidin babaannesi Medine Hamza'ya acı haberi Terme Kaymakamı Emin Alıcı, Belediye Başkanı Şenol Kul ile askeri yetkililer verdi.

Çok sayıda kişinin başsağlığı dilemek amacıyla gittiği şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Şehit haberini alan babaanne Hamza sinir krizi geçirdi.



Bu arada nüfus kayıtlarında, şehit Hamza'nın annesi olarak babaannesi, babası olarak da dedesinin yer aldığı öğrenildi. Ailenin ilk erkek çocuğu şehit Sinan Hamza'yı dede ve babaannesinin nüfusuna geçirdiği aktarıldı. Şehidin gerçek ailesinin Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşayan İsmail ve Ayşe Hamza olduğu ve çiftin 6 çocuğu bulunduğu ifade edildi.

Öte yandan Şehit Hamza'nın terhisine 16 gün kaldığı kaydedildi.

Şehidin naaşının babası ve annesinin yaşadığı Trabzon'un Araklı ilçesinde yarın toprağa verilmesi bekleniyor.