Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Özgüneş''Trabzon'u Seviyoruz''

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Özgüneş, “Ana merkezimiz Trabzon. İyi ki buraya geldik. Sizleri seviyoruz. Sizlerle

stişare yapmak sizlerle olmak bizlere onur ve gurur vermektedir” dedi

Trabzon’un önemli iş insanlarından Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Özgüneş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Akçaabat’taki plazasında Trabzonlu Gazetecilerle bir araya geldi. Özgüneş, Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek “Biz Özgüneş ve Güntaş ailesi olarak bölgede hizmet vermekteyiz. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Bayburt, Gümüşhane illerine hizmet sunmaktayız. Pilot bölge Trabzon’dur. Ana merkezimiz Trabzon. İyi ki buraya geldik. Sizleri seviyoruz. Sizlerle istişare yapmak sizlerle olmak bizlere onur ve gurur vermektedir” dedi. 
ÜLKENİN GELİŞİMİ İÇİN…
Gazetecilerin gününü kutlayan Özgüneş, “10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun. Mesleğinizde başarılı haberler yapmayı diliyorum. Hem şehrimize hem de ülkemize katkı veren işlere imza atmanızı dilerim. Yapmış olduğunuzun görevlerin gönüllerde kalmasını dilerim ve bugünlerin hatırlanmasını Allah nasip eylesin. Bundan sonra inşallah her 10 Ocak’ta sizleri hatırlayacağız; sizlerle birlikte olacağız. Sizlerin bilgi birikiminden faydalanarak işlerimizi daha güzel günlere getireceğiz” diye konuştu. 

2018’de yaşanan krize rağmen hedeflerinden sapma olmadığını kaydeden Özgüneş, “2018’in birinci ayında büyüme ile ilgili bir karar aldık. İstişare ederek 2018’in sonunda büyümeyle ilgili hedefimize ulaştık. Kolay olmadı. Kriz oldu; bunlarda olacak. Bunlar olurken bizim de 35 senelik hayat tecrübemiz devreye girecek. Çok şükür mücadele ediyoruz. Fabrikalarla istişareler yapıyoruz, buna göre yol haritamızı çiziyoruz” şeklinde konuştu. 

Özgüneş sözlerine şöyle devam etti. “Cesaretli olalım, yürekli olalım, işimizi sevmeye devam edelim. Krizleri istişare ederek aşmaya gayret edersek, iyi günlere gideceğimize inanarak anlatıyorum. Hep birlikte ekonomiye destek vermemizin, güzellikleri dilden dile anlatmamızın, güzel olmayan işleri kapatmamızın ülkemiz için daha faydalı olacağına inanıyorum. Öte yandan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ise, TGC adına Özgüneş’e, plaket verdi.

i