Of'ta Dev İftar 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon'un Of İlçesinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediyesinin Geleneksel Olarak Düzenlediği İftar programına bir yenisi eklendi. Of Sahil Tesislerinde düzenlenen İftar Programında binlerce Oflu birlik beraberlik içinde iftar etti. İftar Programı öncesi Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Knuni Mehteran Takımı Mini konser verdi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu,Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç ,STK Temsilcileri,Mahalle Muhtarları,Belediye Meclis Üyeleri ile binlerce Oflu vatandaş katıldı. İftar Programında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı,Of Belediye Başkanı ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı birer konuşma yaparak vatandaşların Ramazanı şeriflerini tebrik ettiler. 
İftar sonrası Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı açıklamada ; Sevginin, paylaşmanın ve kardeşliğin en yücesini yaşadığımız Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayında, Trabzon Büyükşehir Belediye'miz ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz Geleneksel Büyük İftar Programımızda Of Sahil Sosyal Tesisleri’nde orucumuzu açmanın huzurunu yaşadık. Birlik ve beraberlik içinde nice iftarlarda buluşmak dileğiyle. Allah'ım sen tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul ve makbul eyle. Sevgimizi ve kardeşliğimizi her sene tazeleyen Ramazan'a şükürler olsun. İftar soframızda bizi yalnız bırakmayarak bu bereketi bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyor ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

Sevginin, paylaşmanın ve kardeşliğin en yücesini yaşadığımız Onbir Ayın Sultanı Ramazan ayında, Trabzon Büyükşehir Belediye'miz ile birlikte geleneksel hale getirdiğimiz Geleneksel Büyük İftar Programımızda Of Sahil Sosyal Tesisleri’nde orucumuzu açmanın huzurunu yaşadık. Birlik ve beraberlik içinde nice iftarlarda buluşmak dileğiyle. Allah'ım sen tuttuğumuz ve tutacağımız oruçlarımızı kabul ve makbul eyle. Sevgimizi ve kardeşliğimizi her sene tazeleyen Ramazan'a şükürler olsun. İftar soframızda bizi yalnız bırakmayarak bu bereketi bizimle paylaşan herkese teşekkür ediyor ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

İftar Programına Trabzon