Sağlık durumu iyiye giden Başkan Sarıalioğlu’nun tedavisine evinde devam ediliyor.


 
Koronavirüs tedavisi gören Başkan Sarıalioğlu, taburcu oldu

 
Koronavirüs tedavisi gören Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, taburcu oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 6 gün süren koronavirüs tedavisin ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktığı için hastanede tedavi altına alınan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu taburcu edildi. Sağlık durumu iyiye giden Başkan Sarıalioğlu’nun tedavisine evinde devam ediliyor.

BAŞKAN SARIALİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedavisi gören Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Sarıalioğlu, sosyal medya hesabında yer alan mesajında, “Değerli hemşehrilerim; Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 6 gün süren koronavirüs tedavisinin ardından tedavi sürecimi tamamlayarak taburcu edildim. Sağlık durumum normale dönüyor. Tedavim süresince arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, Oflu hemşehrilerime kendim ve eşim adına içten teşekkürlerimi sunarım.” ifadelerini kullandı.

Salgının en kısa sürede bitmesini dileyen Başkan Sarıalioğlu, “Bu zor süreçte başta bizi tedavi eden doktorlarımız olmak üzere, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tüm çalışanlara şükranlarımı iletirim. Yüce Allah’tan bu musibeti yeryüzünden tez zamanda kaldırmasını temenni eder, hastanelerde ve evlerde şifa bekleyen tüm insanlara acil şifalar dilerim.” ifadeleriyle mesajını tamamladı.

Vatandaşları maskesiz sokağa çıkmamaları konusunda uyaran Sarıalioğlu, herkesin maske takması ve sosyal mesafe kuralına uyarak günlük işlerini yapmaları gerektiğini hatırlattı.