Nevşehir Ürgüp Ortahisar Şalpazarı Belediyesi İle Kardeş Oldu 

Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve beraberindeki heyet, Trabzon İlçesinde bulunan kardeş şehir Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası heyet Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde düzenlenen 27. Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliğine katıldı.
 
Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde yaz aylarının başlamasıyla yörede yaygın olarak düzenlenen yayla şenliklerin ilki olan 27. Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği binlerce kişinin katılımıyla yapıldı. MHP'li Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve Heyeti Hıdrellez kutlamalarına katıldı.
 
Ürgüp Ortahisar Belediyesine Trabzon, Ortahisar Belediyesi kardeş şehrinden sonra yine Trabzon'a bağlı Şalpazarı İlçe Belediyesi ile de kardeş şehir protokolü imzalandı. Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Anadolunun çeşitli yöreleri, kültürleri ile siyasi görüşlere bakmaksızın kardeş şehir olarak yaptıkları etkinliklerle, birlik ve beraberliğin simgesi oldu.
 
Şenliğe Trabon Vali Vekili Nusret Şahin, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Kardeş Şehir Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdür Yrd. Feyhan Kurnaz, Kaymakam Murat Beşikci ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Servet Yeğit,  Doğankent Belediye Başkanı Haşim Birol Tekin, siyasi parti temsilcileri, ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katıldı.
 
Trabzon Şalpazarı Belediyesi ile kardeş şehir olan Ortahisar Belediyesine MHP'li Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve kardeş Belediye oldukları Nevşehir ili Ürgüp İlçesi MHP'li Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç’e Şalpazarı Belediye Meclisinde oy birliği ile alınan Kardeş Şehir Beratını Başkan Genç'e takdim etti.