Muhammet Taş'a Gazeteci Dostlarından Vefa 

Yusuf Keleş (Kaptan Yusuf) ve Yılmaz Kaya’nın organizasyonu ve Zülküf DİLLİ’nin desteğiyle Gazeteci Muhammet Taş için sürpriz moral gecesi düzenlendi.

Radyo ve Televizyon programlarından tanıdığımız Yusuf Keleş, namıdiğer Kaptan Yusuf ve Gazeteci Yılmaz Kaya’nın öncülüğü ve organizasyonu, eski siyasetçi ve işadamı Zülküf Dilli’nin desteği ile Beşikdüzü Dillioğlu Tesisleri’nde düzenlenen moral-destek gecesine, Muhammet Taş’ın gazeteci dostları (gazete temsilcileri, köşe yazarları ve internet haber sitesi sahipleri) katıldı.

Bir süreden beri rahatsızlığı nedeniyle evde ve hastanede tedavisi devam eden Gazeteci Muhammet Taş için dostlarının dayanışma örneği gösterdiği sürpriz gecede duygu dolu anlar yaşandı…

Duayen gazeteci Muhammet Taş duygulu anları yaşadığı Vefa gecesinden sonra bakın nasıl açıklama yaptı;

 

GAZETECİ MUHAMMET TAŞ 

Dün gece gazeteci dostlarımın düzenlediği sürpriz moral gecesinde duygulu anlar yaşadım.
Uzaktan yakından gelen her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Çok duygulandım. İyi ki sizler gibi dostlarım var. Emeği emeğe geçen herkese teşekkürler.

www.trabzonhaber24.com Ailesi olarak değerli arkadaşımız, can dostumuz Sayın Muhammet Taş'a tekrar geçmiş olsun dileklerimizle Allah'tan acil şifalar niyâz ediyoruz.