Milli Mutabakat Hükümetimi Kuruluyor 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com   Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, 3 saat sürdü.

Görüşmede, Türkiye'nin terörle mücadele süreci ele alındı, Irak ve Suriye'deki gelişmeler değerlendirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir araya gelen Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin 3 saat süren görüşmesinde, terörle mücadele süreci değerlendirildi.

Yıldırım'ın, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile yapılan mücadelenin seyri ve atılan adımlar hakkında liderlere bilgi verdiği görüşmede, HDP'nin adının terör örgütüyle beraber anılmaması için PKK terör örgütüne karşı net tavır alması gerektiğine vurgu yapıldı.

"Mini anayasa paketi"nin de ele alındığı görüşmede, ayrıca Irak ve Suriye'deki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.

Görüşmenin ardından, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Resmi Konut'tan ayrıldı.

Çevreden Sızan Haberlere Göre 3 parti yeni bir Hükümet Kuracak Adıda Milli Mütabakat Hükümeti Olacak,Yeni Hükümet Daha Sonra Erken Seçime gidecek erken seçimde Milletvekilliği seçimi ile Belediye Başkanlığı seçimi aynı anda olacak Amaç 3 Parti İçindeki FETÖ /PDY Yanlısı Milletvekillerini Tasfiye etmek .