AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih CORA ve Bahar AYVAZOĞLU, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK’ı ziyaret etti.
İkili yapılan görüşmede, Ortahisar Belediyesi’nin Mutlu köy projesi, DOKA destekli olarak Tonya’da yapılacak ata tohumu meyve suyu fabrikası projesi ve Şalpazarı’ndaki tekstil atölyesi olmak üzere birçok proje hakkında Bakan VARANK’a bilgi verildi. 


Yapılan görüşmede Bakan VARANK projelere destek sözü verdi.

Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Salih CORA, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa VARANK beyi ziyaret ederek şehrimizle ilgili yatırımları değerlendirdik. DOKA aracılığı ile Tonya ilçemizde yapılacak olan ata tohumu meyve suyu fabrikasına ve Şalpazarı ilçemizdeki tekstil atölyesine destekleri için teşekkür ederiz.” dedi.
Milletvekili Bahar AYVAZOĞLU ise “Ortahisar Belediyemizin ‘Mutlu Köy’ projesi ve Ticaret ve Sanayi Odamızdan zatıalilerine iletilmek üzere tarafımıza ulaştırılan talep, beklenti ve önerilere yakın ilgi göstererek, desteğini esirgemeyen, Ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesinin hamisi Sanayi ve Teknoloji Bakanımız, kıymetli hemşehrimiz Sayın Mustafa VARANK’a şükranlarımı arz ediyorum.” ifadelerini kullandı.